Samenwerking in de wijk

Psychologenpraktijk De Greev'

De eerstelijnspsychologen en de huisartsen van Praktijkcentrum de Greev’ willen in nauwe samenwerking persoonlijk gerichte hulp bieden.

Meer informatie over onze psychologenpraktijk is te vinden op de website:

http://www.psychologendegreev.nl/

Sterkzorg

De eerstelijnsorganisatie van Utrecht Stad (Sterkz.org) en diverse eerstelijns zorgverleners in stad Utrecht werken nauw samen. Van Overvecht tot Oost. En van Binnenstad tot Zuid. Samen is sterker! Door overleggen te hebben met professionals van andere zorgorganisaties, gemeente en zorgverzekeraars proberen we de beste zorg te realiseren.

Huisartsenpraktijk de Greev’ is onderdeel van de wijk ‘Zuidwest’. Samen met andere zorg- en welzijnsaanbieders zetten wij ons in om de kwaliteit, service en samenhang van de zorg in de wijk te verbeteren. Door wijkgerichte, effectieve en integrale samenwerking dragen we bij aan ‘de juiste zorg op de juiste plek’.

Meer informatie is te vinden op:

https://sterkz.org/wijken/zuidwest/

Buurtteam Dichters- en Rivierenwijk

Wij werken goed en prettig samen met het sociale wijkteam, gevestigd op 100 meter afstand van onze huisartsenpraktijk. Hier kunt u terecht voor psychosociale problemen en verslaving, huiselijk geweld, overlast en schuldenproblematiek.

Bezoekadres
Noordzeestraat 20
3522 PK Utrecht

Telefoon: 030 740 05 13
E-mail: dichtersenrivierenwijk@buurtteamsutrecht.nl                       

https://www.buurtteamsutrecht.nl/dichterswijk-rivierenwijk/

Open inloop
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur

Kun je wat extra hulp gebruiken?

Serve the City Utrecht is een jongeren vrijwilligersorganisatie van jongeren die hulp en aandacht bieden aan mensen met weinig of geen netwerk in de gemeente Utrecht.

https://www.stcutrecht.nl/

Vrijwilligers en stagiairs zetten zich in voor kinderen en volwassenen met een beperking of een chronische ziekte die thuis wonen.

http://www.handjehelpen.nl